gezellig en vrolijk

Hulahoopin’ regelt alles. Jullie hoeven alleen nog maar te dansen!

HOOPDANCE WORKSHOPS – HOELAHOEP WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN – BEDRIJFUITJES – SCHOLEN EN EVENEMENTEN/FESTIVALS

Vrijgezellenfeestje, verjaardag, zussendag, evenement, festival of wil je gewoon eens met een groep vriendinnen een les hoelahoepen krijgen? Een workshop van Hulahoopin’ is altijd gezellig en vrolijk. Hulahoopin’ regelt de hoepels, de instructie en oefeningen. Oh en de muziek niet te vergeten. Jullie hoeven alleen nog maar te dansen! Lachen en lekker bewegen staat centraal.

TREK AANDACHT

Met een snufje nostalgie en een hoop lol en beweging. 

AANDACHTSTREKKER

Wil jij ook een directe aandachtstrekker en sportieve workshop bieden aan je leerlingen of personeel? Met een workshop hoelahoepen komt iedereen meteen in de goede stemming. Want van hoelahoepen worden mensen echt blij. Met een snufje nostalgie en een hoop lol en beweging is een workshop hoelahoepen zeker een succes! De workshop is in te zetten voor een vrije middag, sportdagen, speciaal gym uur of op bijvoorbeeld op school personeelsfeesten, bedrijfsuitjes en activiteiten en sportdagen.

TEAM IN BEWING

Even de sleur op de werkvloer doorbreken en een glimlach op het gezicht van je team zien?

TEAM BUILDING

Wil je jouw team in beweging krijgen op een incompany training of teambuilding? De workshops van Hulahoopin’ zijn niet alleen actief maar ook gezellig en sociaal. Deelnemers voelen zich op een speciale manier aan elkaar verbonden en er wordt altijd gelachen.  Mensen worden vrienden, ook als ze elkaar niet kennen en krijgen een goed gevoel over zichzelf. Een workshop van Hulahoopin’ is een ontsnapping uit hectische tijden en druk. Deelnemers komen samen tot een dans en leren elkaar daarin versterken en motiveren. Door samen te werken wordt de dans een mooi geheel.

60 minuten – hoelahoep basics – hoog houden op middel, benen, borst, handen – verschillende hoelahoep stijlen – trucs – verschillende materialen – combi of choreografie

TARIEVEN

De prijzen hiernaast gelden voor workshops op een eigen locatie voor max 30 personen.

Een workshop van 60 minuten exclusief inloop tijd en uitlooptijd – exclusief reiskosten (0,19 cent per km)

375 euro

Reserveren kan via onderstaande button

Mochten er andere wensen zijn, meerdere workshops geboekt worden of voor een heel grote groep (100 personen) is de prijs op aanvraag en in overleg. Voor BSO’s Hoop Kids geld er een gereduceerd tarief, graag hierover contact opnemen en bellen naar 0641577885 of mailen naar [email protected]