Workshop Utrecht

Er zijn meer dan genoeg activiteiten die jij tijdens een workshop in Utrecht zou kunnen ondernemen. Vaak zijn het activiteiten die iedereen al eens gedaan heeft. Wij van Hulahoopin’ kunnen jou eens een keer een bijzondere workshop in Utrecht en omstreken bieden. Door hoelahoep komt iedereen in beweging, ideaal ook voor bedrijven die eens een keer een bijzondere activiteit willen ondernemen met hun medewerkers. 

Over pauline

Voor scholen, tijdens festivals en vrijgezellenfeesten

Hulahoopin’ is echter ook prima in staat een workshop in Utrecht en omstreken aan te bieden aan bijvoorbeeld scholen, festivals en vrijgezellenfeesten. Hulahoopin’ is eveneens een ideale workshop tijdens bijvoorbeeld een sportdag. Tijdens deze workshop komen plezier en beweging samen. Zelfs tijdens feestjes en venementen kunnen wij van Hulahoopin’ prima een hoop dance workshop verzorgen. De lach op het gezicht van deelnemers spreekt wat dat betreft altijd boekdelen.

Nooit eerder kwamen mensen met zoveel plezier in beweging

Wij van Hulahoopin’ verzorgen doorgaans workshops in Utrecht die maximaal twee uur duren. Vaak duurt een complete workshop ergens tussen een uur en twee uur. Wist jij dat een uurtje hoopdance meer zelfvertrouwen geeft? Dat het je eveneens een mooiere houding leert aannemen en een positiever zelfbeeld oplevert? Het levert in elk geval altijd een positiever zelfbeeld op. Nooit eerder zullen mensen met zoveel plezier in beweging zijn gekomen als je een plezierige workshop van Hulahoopin’ in Utrecht en omstreken laat verzorgen.

Wij verzorgen de hoepels, de oefeningen en de muziek tijdens de workshop in Utrecht

Je hoeft zelf amper iets te regelen als je ons een workshop laat organiseren. Wij zorgen voor voldoende hoepels, wij verzorgen de instructies en de oefeningen voor tijdens de workshop. Ook de muziek is bij ons in vertrouwde handen. Jij en jouw medewerkers hoeven alleen maar te dansen. We bieden bij Hulahoopin’ workshops aan met een beetje nostalgie en ontzettend veel lol en beweging. Het is eveneens een perfecte activiteit voor teambuilding.

Workshops voor bedrijven
Workshop Utrecht

Van onzeker, overgewicht, zonder enig doel en niet gelukkig naar een fulltime professioneel hoopdancer

Gezellige, actieve en sociale activiteit

Laat ons van Hulahoopin’ een workshop in Utrecht organiseren en je bent verzekerd van een gezellige, actieve en sociale activiteit. Na een uurtje samen bewegen merk je een toename van het zelfvertrouwen en het zelfbeeld en zelfs de houding is na dat enkele uurtje meteen al anders. Bovendien is een uur lang de lach niet van je gezicht te krijgen. Als ondernemer wil je een originele workshop bieden aan je werknemers. Bij Hulahoopin’ kunnen wij daarvoor zorgen! Boek snel een afspraak in.

“Pauline is motiverend en legt alle stappen perfect uit. De lessen zijn leuk en niet te moeilijk om te volgen. De muziek uit de Mood Boost Playlist past bij de hoopdance oefeningen. Een plusje is natuurlijk dat je er mooie buikspieren van krijgt!”

Nicki Taymans

“Ik ben zo blij met de online cursus van Pauline. Ik werk alsmaar thuis achter mijn computer en elke twee uur hoepel ik een paar minuten. Dat deze training er nu is geeft mij extra motivatie”

Sabine Funneman

“De online hoopdance lessen zijn echt een cadeautje: Pauline is een fantastische hoopdance teacher. Ze motiveert enorm. Ik ben zo blij dat ik haar lessen heb gevonden! Ik leer dingen die ik altijd dacht dat onmogelijk waren. De lessen zijn leuk en uitdagend. Als ik vast loop kan ik met vragen bij haar terecht. Dus aan het einde van de cursus zag ik echt een positief resultaat.”

Fransesca Andreatta
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.