kleur

Ik ben Pauline en ik ben gecertificeerd hoelahoep instructeur en hoop dance performer. Ik ben in aanraking gekomen met hoelahoepen omdat ik op zoek was naar creativiteit in mijn leven. In een wereld waarin de dagen soms grijs en grauw zijn, wilde ik kleur aanbrengen. Bij een vriendin zag ik een kleine kinder hoepel liggen. Het kostte me drie weken om die hoepel hoog te kunnen houden. Toen was ik verslaafd. Ik heb getraind en getraind en veel workshops gevolgd. Ik bleek er bijzonder goed in te zijn. Nadat ik het Hoop Love Coach Certificaat heb gehaald, ben ik ook gaan lesgeven. Inmiddels heb ik ook al veel kleurrijke en magische optredens op mijn naam staan voor klanten als onder andere: The Zoo Project Ibiza, Thuishaven, Daybreakers Amsterdam en Canon Fotografie.

GA NAAR LESSEN

EXOTISCH

Ik word echt een beetje high van hoelahoepen. Het is zo exotisch, ritmisch, gefocust. Ik zie de deelnemers in mijn klas zelfvertrouwen krijgen, zich echt vrouwelijk en sexy voelen en alle stress van de dag even kunnen vergeten.

Ook zij krijgen echt kleur in hun dag. Ik heb in Venezuela gewoond en de muzikale invloeden van deze cultuur verwerk ik in mijn lessen. Zo wordt het dansen bij Hulahoopin’ extra exotisch en bijzonder.

LAATSTE NIEUWS