HOEPELS

Ga je een hoepel aanschaffen? Let dan goed op welke meetmethode is gebruikt. Is alleen de binnenkant gemeten (ID) of ook de buis meegenomen (OD). En let ook op dat in Amerika vaak met inches wordt gemeten.

Een advies over welke maat je moet hebben, kan op dee website niet zomaar worden gegeven omdat het heel persoonlijk is welke maat jij fijn vindt. Wil je een keertje uitproberen en wat advies op maat krijgen? Kom dan naar één van de lessen.

bekijk de lessen
hoopdance cursus

Hoopdance Polypro

De Polypro is gemaakt van zeer licht bouncy materiaal waarmee je off-body trucs naar een next level kan brengen. De hoepel reageert zeer snel en weegt bijna niets. Handhoepelen wordt daardoor heel prettig. On-body hoepelen is wat lastiger maar zeker niet onmogelijk. Polypro is daarom een Allround hoepel waar je echt je flow en dans mee kan gaan uitbreiden.

Afmetingen: in de les gebruiken we diameter 80cm buisdikte 20mm (¾ inch). Je kunt echter ook kiezen voor een iets grotere maat 85cm of kleiner met buisdikte (⅝ inch).

Hoopdance danshoepel  

Deze hoepel wordt in de les van Hulahoopin’ gebruikt. De Hoepel is perfect voor beginners en het ontwikkelen van on-body hoopdance trucs, maar ook een aantal off-body trucs. Je lichaam wordt sterker en wordt voorbereid op het beheersen van een kleinere hoepel. Of je overstapt op een kleinere hoepel is natuurlijk een persoonlijke keuze.

Afmetingen: 100cm Diameter en 20mm buisdikte + Griptape/decoratie tape in kleur naar keuze
Soort Buis: HDPE

LAATSTE NIEUWS

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.