Doe mee de energieke en kleurrijke hoopdance work-out op urban, latin en hiphop beats!

hoopdance beginners

GRATIS LIVE STREAM SESSIE
Vul je e-mail adres in en je bent aangemeld voor de live stream hoopdance sessie via zoom van Hulahoopin’ Funky Hoopdance. Je ontvangt de Zoom Link in je e-mail. Maak ruimte in je woonkamer en sluit een lekkere muziekbox. De rest wijst zich vanzelf! Kun je er toch niet op dat uur de les volgen? Je kunt de live stream nog tot en met zondagavond doen.

KLEURRIJK EN CREATIEF
Hoopdance is een heerlijke kleurrijke en creatieve dansvorm waar iedere vrouw zich zelf in kan vinden. Je unieke zelf komt naar buiten en je zal van binnen en buiten een transformatie door gaan maken. Daarbij ga je meer bewegen, waardoor je lijf als vanzelf mee veranderd.

GEEN PLEZIER IN SPORTEN?
Hou jij wel van sporten en dansen, maar heb je er op de sportschool nooit ECHT plezier in? Je gaat wel, maar denkt eigenlijk de hele tijd, is het al klaar? Zoek jij een bewegingsvorm waar je wel echt plezier in hebt? Waar je gewoon echt de tijd vergeet en zo 2 uur verder bent, zonder dat je het door hebt? Een bewegingsvorm die zo alles omvattend is dat het je leven echt kan gaan veranderen? Dan is hoopdance echt wat voor jou.

MEDITATIE IN BEWEGING
Hoopdance is een meditatie vorm in beweging die ontzettend veelzijdig is. Het is ontdekkingsreis naar binnen. Meditatie in beweging, waarbij je lijf gelijk mee veranderd. Hoe mooi is dat? Je kan het in groepsverband doen, alleen of samen met andere hoopdancers uit heel Nederland, of zelfs van over de hele wereld. Het is creatief, exotisch, sexy en sportief. Ooit gehoord van een dansvorm en sport die zoveel plezier en verandering teweeg kan brengen?

LICHT GEVOEL
Stel je eens voor dat ook jij straks een aantal technieken van hoopdance onder de knie hebt. Je hebt een prachtige kleurrijke hoepel in huis en je begint er steeds beter in te worden. Je vergeet even je dag en problemen en je zet een heerlijke playlist op, terwijl je elke spier van je lichaam voelt werken. Je leert het ritme van de hoelahoep en het begint te voelen alsof je zweeft. Elke keer als je de hoepel oppakt en klaar bent met trainen, ook al is het maar 5 minuten, voel je je gelukkig en voldaan. Je was helemaal niet bezig met je lichaam, met of deze te dik is of te dun. Je was puur aan het genieten van beweging en de muziek.

Hoopdance is een krachtige tool om je gedachten te kalmeren, terwijl je gelijk je lichaam traint

NOG GEEN DANSHOEPEL?
Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is een volwassen danshoepel. Vind hier een uitgebreid artikel over welke hoepel het beste bij jouw past.

hoopdance
hoopdance

VERGEET JE OUDE OVERTUIGINGEN
Het klopt inderdaad dat als je een hoepel koopt je er nog niet bent. Als je de hoepel onder je bed laat liggen en deze niet daadwerkelijk pakt om te oefenen, kom je in ieder geval nooit dichter bij. Of als je nooit een volwassen danshoepel aanschaft en maar blijft aanrommelen met kinderhoepels of zware fitness hoepels ook niet. Doe mee met de gratis live hoopdance sessie en ontdek wat hoopdance voor jou kan gaan betekenen!

Hoopdance heeft mij weer in contact gebracht met mijn creativiteit, mijn lijf, de vrijheid om te mogen spelen en dansen. Die kinderlijke vrijheid om alles gewoon te doen, omdat het leuk is en fijn voelt, in plaats van dat het er op een bepaalde manier uit moet zien of goed moet zijn.

– aldus Tim een enthousiaste hoopdance cursist van Hulahoopin’

OVER MIJ

Ik ben Pauline. Ik heb Hulahoopin’ Funky Hoopdance opgericht in november 2017. Sindsdien heb ik over de 300 vrouwen begeleid en laten starten met hoopdance door middel van wekelijkse lessen. Ik heb ze zien groeien van beginners tot gevorderden. Als ze mij hun eind resultaat laten zien ben ik altijd ontroerd! Dankzij hoopdance ervoer ik een transformatie in mijn leven. Ik ben acts gaan maken samen met andere kunstenaars en ik ben onverwachts op grote podia’s komen te staan. Terwijl ik eerst een administratief medewerker was en dacht dat dat mijn enige talent was. Ik heb van hoopdance mijn fulltime werk kunnen maken. Ik heb creativiteit en vrijheid terug gekregen in mijn leven, dankzij een magische tool: de hoelahoep.

Check mijn instagram account voor mijn hoopdance avonturen en creaties. Wil je nog meer over mij weten? Lees dan de over mij pagina.