HIGH

Word high van het ritme van het ritme van de exotische muziek

HIGH
Van hoelahoepen word je een beetje high. Je beweegt op het ritme van exotische muziek, komt uit je hoofd, en bent helemaal gefocust op je hoepel. Als je hoelahoept dan is ineens alles mogelijk. Je bouwt zelfvertrouwen op en het laat je vrouwelijk en sexy voelen. En dat neem je ook na de les weer mee je dag in. De hoelahoep lessen van Hulahoopin’ in Utrecht onderscheiden zich door de unieke muzikale invloeden, opgedaan en geïnspireerd uit de tijd dat Pauline in Zuid-Amerika (Venezuela) woonde

DANS JE FIT

Op een leuke, vrolijke en sociale manier echt fit en gezond worden.

FIT
Hoelahoepen kan er ook voor zorgen dat je echt fit wordt, als je echt traint. Je hele lichaam wordt sterker en meer getoned. Een hoelahoep les doet je zweten en zorgt voor een betere conditie. Om deel te nemen aan de lessen van Hulahoopin’ moet je in de basis fit zijn.

SOCIAAL
Alle lessen bij Hulahoopin’ zijn vrolijk, je wordt er blij van. Na een aantal lessen ontstaat er altijd een bijzondere band tussen de deelnemers. Sommige cursisten worden zelfs vriendinnen!

BEKIJK DE AGENDA

BEGINNERS (Op dit moment wordt er een geavanceerd online Cursus programma aangeboden van 6 weken)

 

Start maandagavond van 19:00 tot 20:30
6 LESSEN – € 87,50-
10 RITTENKAART – 162,-

Als je hoelahoep les wilt volgen, begin je altijd met de beginnersklas. Je leert met een grote danshoepelde basics van het hoepen. Door opdrachten en dans leer je de hoepel hoog te houden, van je benen omhoog en omlaag te brengen, het schouder en handhoepelen en de off-body trucs met polypro hoepels.

Start op maandagavond 19:00.

OPBOUW LES
Elke les begint met een warming up. Instructrice Pauline legt de techniek uit en die techniek wordt alleen en samen geoefend op een nummer urban, afro, latin, dancehall of hiphop beats. Deze lessen zijn een echte work-out!

GA NAAR DE SHOP

Gevorderden (Advanced) Op dit moment worden er Sporadisch online specialty lessen gegeven voor gevorderden)

 

Start Maandagavonden van 20:30 -22:00

 

6 LESSEN – € 87,50-
10 RITTENKAART – 162,-

Kun jij al goed on-body hoepelen? En heb je al een aardig repetoire van trucs? Meld je dan aan voor de wicked combo workshops die regelmatig plaatsvinden. Heb je al een aantal beginnerscursussen gevolgd en ben je nog volop aan het leren? Je kan dan meedoen op de maandagavond lessen van 20:30 i.p.v. 19:00

OPBOUW LES
Pauline is gespecialiseerd in het retro on-body hoelahoepen maar leert je ook alles over off-body trics. Ze leert je niet alleen alle vaardigheden van het hoepen en de trucs, maar heeft ook steeds weer een nieuwe choreografie die je makkelijk instudeert. En wil je thuis nog eens verder oefenen? Maak dan gebruik van de filmpjes van de lessen die Pauline je opstuurt.

Elke les begint met een warming-up, het uitleggen van de techniek en dan kan er geoefend worden. Elke les leert Pauline de deelnemers een nieuwe combo of choreografie. Heb je een keertje gemist? Dan kun je de volgende keer zo weer aanhaken bij een nieuwe les.

GA NAAR DE SHOP
onlinebeginnerscursus

LAATSTE NIEUWS

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.