ONLINE BEGINNERSCURSUS

Heb jij altijd al echt willen leren hoelahoepen? Ligt deze hoepel maar in de kast en onder het bed omdat het maar niet lukt? Of heb je de tijd nog niet gevonden? Vind je het er ook altijd zo mooi uitzien bij andere, maar is het bij jou maar een lomp gebeuren? 

Hulahoopin’ kent alle geheimen van de hoelahoep en hoopdance en kan jou gaan laten zien hoe ook jij met de hoepel elegant en sexy kunt gaan dansen. Hoelahoepen is exotisch, sexy en sportief en benadrukt je vrouwelijke kanten tijdens het sporten. Dit zal je echt een enorme boost in je zelfvertrouwen gaan geven. Iets wat je daarna ook weer meeneemt in je dagelijks leven! 

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST!

COMING SOON!

Hulahoopin’ is daarom nu een unieke compacte online cursus aan het ontwikkelen voor totale beginners. In deze cursus deelt Pauline haar 10 jaar ervaring en kennis over Hoopdance in een notendop. Ze brengt de benodigde informatie over de basistechnieken vlot en efficiënt over. Waardoor ook jij een AHA moment zult ervaren en hoelahoepen net als fietsen gaat aanvoelen. Ook zij heeft ooit aan het begin gestaan met veel vragen en mislukkingen. Ze weet daarom precies wat er nodig is om te slagen. Ook jij kunt je goed gaan voelen bij deze prachtige dansvorm!

De cursus bestaat uit 5 modules en begeleid je door alle moeilijkheden van het on-body hoepelen heen. Ook als je al ervaring hebt, kan deze cursus enorm helpen met bepaalde onderdelen van Hoopdance en je een leuke flow sequence opleveren. Er zitten ook twee bonus-video’s bij voor de echte doorgroeiers die net zo goed willen worden als de instagram hoopers!  

WACHTLIJST

Schrijf je nu in op de wachtlijst en ontvang straks als eerste de gratis video met het geheim van de powerpoints plus boordevol gratis tips en tricks over hoe ook jij de hoepel straks kunt gaan hoog houden op alle delen van je lichaam!

LAATSTE NIEUWS