Hulahoopin' Hoofdlogo
Genieten van beweging

Hoelahoepen is verslavend en leuk. Je vergeet de tijd tijdens je dans work-out en traint te gelijk al je spieren

Sensueel en Charmant

Je ontwikkelt en benadrukt je vrouwelijkheid en je krijgt als vanzelf een mooiere houding

Kleurrijk en creatief

Hoopdance is een krachtige tool om je dag energiek te beginnen en je gedachtes te kalmeren

hoopdance

FUNKY HOOPDANCE PROGRAMMA
Vul je e-mail adres in en toon interesse voor het funky hoopdance programma. Dit programma is speciaal samengesteld om jou een BAAS te laten worden in hoopdance. 7 weken lang train jij gericht naar een prachtig eindresultaat. Je gaat hoopdance leren van je benen tot je borst en beyond.

VOOR IEDERE VROUW
Hoopdance is een heerlijke kleurrijke en creatieve dansvorm. Je gaat meer bewegen, waardoor je lijf als vanzelf mee veranderd. Het is verslavend. Je bent gewaarschuwd ;).

Side note: hoopdance is voor iedereen en de hoopdance community is zeer divers. Ik heb dit programma ingesteld op vrouwen, omdat dat bij mij past :).

THUIS OF IN HET PARK
Ik ga jou laten starten met hoopdance vanuit huis. Dit is zeer gebruikelijk omdat hoopdance teachers schaars zijn. We leren hoopdance leren al sinds jaar en dag via online tutorials. Natuurlijk na het zien van een tutorial zet jij de muziek aan en begint het pas echt. Lekker offline ;).

OVER MIJ

Ik ben Pauline. Ik heb Hulahoopin’ Funky Hoopdance opgericht in november 2017. Ik heb inmiddels aan meer dan 300 vrouwen hoopdance geleerd. Ik heb ze zien groeien van beginners tot gevorderden. Als zij mij hun eind resultaat laten zien ben ik altijd ontroerd! Mijn leven is positief getransformeerd dankzij hoopdance. Ik ben show acts gaan maken samen met andere kunstenaars. Ik ben daarbij onverwachts op grote podia komen te staan. Terwijl ik eerst dacht dat administratief medewerker zijn mijn enige talent was. Ik heb creativiteit en vrijheid terug gekregen in mijn leven, dankzij een magische tool: de hoelahoep.