HULAHOOPIN’ FUNKY HOOPDANCE

Kom uit je dagelijkse sleur en vergeet je drukke dag tijdens de actieve en kleurrijke lessenreeksen van Hulahoopin’. In 6 of 8 lessen leer jij alle basistechnieken met de hoepel op urban, latin en hiphop beats. Binnen no-time rock jij elegant de zaal door en leer je verschillende sexy hoopdance moves. En dat niet alleen je krijgt gegarandeerd meer zelfvertrouwen. Dit neem je ook direct mee in je dagelijks leven.

Er zijn verschillende groepen voor alle niveaus geschikt en uitdagend. De lessen van Hulahoopin’ zijn er om uit je comfortzone te treden en zelfzeker te worden. Je gaat lekker bewegen op een laagdrempelige manier en je kan zo die vervelende sportschool overslaan!

WOENSDAGAVOND 19:00 – 20:15 TOTALE BEGINNERS
Deze groep is speciaal voor de totale beginners. Heb jij nog nooit een hoepel gezien of om je middel gehad. Of lukt het maar niet deze hoog te houden? In deze groep beginnen we echt helemaal bij het begin. In 6 of 8 weken heb je er al veel nieuwe bewegingen bij en heb je meer zelfvertrouwen opgebouwd om ook zelf thuis aan de slag te gaan.

DATA: Start 6 weekse cursus 15 juli (buiten) en start 8 weekse cursus 2 september 2020

TICKETS

MAANDAGAVOND 19:00 – 20:30 BEGINNERS/INTERMEDIATE (MULTI-LEVEL
Je kan aansluiten als je al een cursus bij hulahoopin’ hebt gevolgd, maar ook als je helemaal nieuw bent met hoepelen. Alle blokken en cursussen zijn meerdere keren te volgen. Je leert on-body hoepelen en trainen dus van je benen tot je borst. Ook leer je off body technieken met de speciale poly-pro hoepels. Elke transitie en beweging heeft verschillende mogelijkheden, vandaar dat meerdere niveau’s in de les welkom zijn en zich zelf kunnen blijven uitdagen.

TICKETS

MAANDAGAVOND 20:30 – 22:00 ADVANCED
Deze lessen focussen meer op flow dan op de techniek, al komt de techniek ook ruim aan bod en leer je elke les nieuwe tips, tricks en transities. Elke les staat er een nieuwe trick klaar om te drillen, een choreo of een sequence. Je wordt uitgedaagd om je eigen unieke flow te vinden en te uiten.  Na 1-2 blokken gevolgd te hebben bij Hulahoopin’ kun je al in deze groep terecht.

DATA: Start van beide cursusu op maandagavond 7 september 2020

TICKETS
Hoopdance Beginner
hoopdance

WICKED COMBO WORKSHOP II alle niveaus toegankelijk II  – Een keer per maand

Ben je helemaal klaar om alles te leren rondom hoelahoepen? Doe dan mee met de Wicked Combo Lessen van Hulahoopin’. Elke les leer jij een uitdagende combinatie van trucs en transities. Alle niveau’s zijn welkom, want je zal altijd nieuwe inzichten oefeningen krijgen. Beginners zijn ook van harte welkom om zich zelf uit te dagen.

Je wordt uitgedaagd out of the box te denken en de combinaties achter elkaar te plakken op een vloeiende manier. Er worden flow oefeningen gedaan, om zo steeds soepeler te worden in je hoopdance. Buiten de combo’s wordt er ook genoeg on-body gerockt met de hoepel. Elke workshops is verschillend met een nieuwe combinatie. De eerst volgende is 29 juni 2020.

Je hoeft geen eigen hoepel te hebben. Hulahoopin’ geeft hoepels in verschillende maten in bruikleen.

TICKETS WICKET COMBO

LAATSTE NIEUWS