Hulahoopin' Hoofdlogo

Online Hoopdance Programma

7 WEKEN

 
5 MOdules + 2 Bonus modules

Alles omvattende tutorials als rode draad voor je trainingen

Elke week motiverende e-mail begeleiding

Speciale opdrachten + trouble shooting tips die jou elke week uitdagen

5 aanvullende hoopdance live Stream trainingen

Elke zondag om 11:00 ontvang jij een speciale live stream training welke een aanvulling is op de modules. Dit zorgt voor verdieping. Doe de training op dit vaste tijdstip of kies een ander uur uit in je week.

Verbinding en VRije Flow

Er is veel aandacht voor het verbinden van de oefeningen en het creëren van een eigen style

100% Geld Terug Garantie
Voel je je toch niet goed over het programma? Dan heb je een 100% geld terug garantie

Ja, ik doe mee met het online hoopdance programma


Na het volgen van het online hoopdance programma van 7 weken ben jij een echte unieke hoopdancer. Je ervaart al vanaf de eerste oefening en les het positieve effect op lichaam en geest. Het is verslavend. Je bent gewaarschuwd ;).

“Pauline is motiverend en legt alle stappen perfect uit. De lessen zijn leuk en niet te moeilijk om te volgen. De muziek uit de Mood Boost Playlist past bij de hoopdance oefeningen. Een plusje is natuurlijk dat je er mooie buikspieren van krijgt!”

Nicki Taymans

“Ik ben zo blij met de online cursus van Pauline. Ik werk alsmaar thuis achter mijn computer en elke twee uur hoepel ik een paar minuten. Dat deze training er nu is geeft mij extra motivatie”

Sabine Funneman

“De online hoopdance lessen zijn echt een cadeautje: Pauline is een fantastische hoopdance teacher. Ze motiveert enorm. Ik ben zo blij dat ik haar lessen heb gevonden! Ik leer dingen die ik altijd dacht dat onmogelijk waren. De lessen zijn leuk en uitdagend. Als ik vast loop kan ik met vragen bij haar terecht. Dus aan het einde van de cursus zag ik echt een positief resultaat.”

Fransesca Andreatta

DEZE CURSUS IS VOOR JOU ALS JE:

  • Een volwassen danshoepel thuis hebt of van plan bent er een aan te schaffen
  • Plezier wilt hebben in bewegen
  • Hoopdance echt wilt leren en de vrijheid wilt gaan ervaren
  • De tijd wilt vergeten tijdens je dans work-out
  • Les en begeleiding van een fulltime professionele hoopdancer wilt
  • Wilt dat hoelahoepen er charmant, elegant en moeiteloos uit gaat zien
  • Creatiever em kleurrijker wilt gaan leven en meer in beweging wilt komen
Ja, Ik doe mee met het online hoopdance programma

 

DYNAMISCH EN INTERACTIEF
Hulahoopin’ Funky Hoopdance weet precies wat de basis inhoudt en welke uitleg en oefeningen je daarvoor nodig hebt. Het programma is een combinatie van vaststaande tutorials, live stream sessies met muziek, opdrachten en flow + motiverende e-mail begeleiding. Je gaat in 7 weken tijd met sprongen vooruit en wordt echt goed.

5 MODULES + 2 BONUS
De cursus bestaat uit 5 modules welke je door alle onderdelen van het hoepelen heen begeleiden. Van je benen tot je borst omhoog en weer terug naar beneden. Spirals en dans. Er zitten ook twee bonus modules in voor de echte doorgroeiers. Daarbij staat Pauline in contact met je en kun je als je vast loopt altijd bij haar aankloppen met vragen.

Ja, Ik doe mee met met het online hoopdance programma
Hoopdance Beginners

OVER MIJ

Ik ben Pauline. Ik heb Hulahoopin’ Funky Hoopdance opgericht in november 2017. Ik heb inmiddels aan meer dan 300 vrouwen hoopdance geleerd. Ik heb ze zien groeien van beginners tot gevorderden. Als zij mij hun eind resultaat laten zien ben ik altijd ontroerd! Mijn leven is positief getransformeerd dankzij hoopdance. Ik ben show acts gaan maken samen met andere kunstenaars. Ik ben daarbij onverwachts op grote podia komen te staan. Terwijl ik eerst dacht dat administratief medewerker zijn mijn enige talent was. Ik heb creativiteit en vrijheid terug gekregen in mijn leven, dankzij een magische tool: de hoelahoep.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik meedoen aan de online beginners cursus?
Zodra je de cursus hebt aangeschaft in de webshop kom je direct op de cursus pagina terecht

Ik heb nog geen hoepel?
Een volwassen danshoepel is noodzakelijk om de cursus met plezier uit te voeren. Een fitnesshoepel of kinderhoepel is niet geschikt. De keuze van een danshoepel is persoonlijk. De Hoepel Fabriek  heeft prachtige volwassen danshoepels in allerlei toffe kleuren. Ik raad voor dit programma een 90-100cm hoepel aan met 20mm buisdikte.

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen?
Je kunt altijd reageren op de bevestigingsmail en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug --> of mail naar [email protected]

Wat kost de cursus?
De cursus kost eenmalig 87,50 euro. Je krijgt voor dat bedrag ongelimiteerd toegang. Ben je na 7 weken of eerder niets opgeschoten? Je krijgt dan 100% geld terug garantie. Je kunt mailen met de geld terug vraag naar e-mail: [email protected]

Voor wie is de online basis cursus geschikt?
De cursus is speciaal gericht op vrouwen die willen starten met Hoopdance.  Als je goed kunt bewegen en geen overdreven blessures hebt kun je gewoon meedoen. Ongeacht leeftijd. Mocht je een blessure hebben, check dan altijd even van te voren met je dokter of hoepelen problemen op kan leveren.