Hoopdance is een krachtige tool om je gedachten te kalmeren, terwijl je gelijk je lichaam traint

Deze Cursus is voor jou als je:

 • Meer wilt leren dan alleen om je middel hoelahoepen
 • De hoepel nog regelmatig laat vallen en je nog denkt dat je het niet kan (dit is niet waar, iedereen kan het leren)
 • Wilt leren hoe je de hoepel van je benen naar je borst en weer terug wilt kunnen brengen
 • Plezier wilt hebben in beweging en je hele lichaam wilt laten meedoen
 • Wilt dat hoelahoepen er charmant, elegant en moeiteloos uit gaat zien
 • Er leuke off-body bewegingen (hand hoepelen) bij wilt leren, zodat je een eigen combinatie en sequence kunt dansen met de hoepel.
 • Alle basistechnieken van hoopdance handig bij elkaar wilt hebben, zodat je efficiënt kunt oefenen
 • Alle uitleg terug wilt kijken wanneer je maar wilt in een praktische online leeromgeving

 

INDRUKWEKKEND
Vaak wanneer je een echt goede hoopdancer ziet, ben jij onder de indruk. Je zou dat ook wel willen leren. De hoopdancer ziet er zo vrij en relaxed uit. Waar doet ze dat van? Het antwoord is simpel. Deze hoopdancer oefent zo vaak ze kan en zin heeft. En ook zij is bij de basis begonnen.

HOOPDANCE ONLINE BASIS CURSUS
Hulahoopin’ Funky Hoopdance weet precies wat de basis inhoudt en welke lessen en uitleg je daarvoor nodig hebt. Het is uniek dat alle basistechnieken nu bij elkaar in een cursus te online te verkrijgen zijn.

De cursus bestaat uit 5 modules en begeleid je door alle moeilijkheden van het hoepelen heen. Ook als je al wat ervaring hebt, kan deze cursus je enorm helpen met bepaalde onderdelen van hoopdance. Er zitten ook twee bonus-video’s bij voor de echte doorgroeiers.

Ja, Ik ga starten met hoopdance
Hoopdance Beginners

HOE WERKT DE CURSUS?

 • De cursus bestaat uit 5 modules en 2 bonus modules. Elke module heeft meerdere onderdelen (zie video voor een impressie)
 • Elk onderdeel heeft een korte video met een efficiënte uitleg
 • a het kijken van de uitleg zet je de muziek aan en oefen je het onderdeel zolang je wilt.
 • Je kunt zelf een training samenstellen van de onderdelen en je eigen tijd indelen
 • Je krijgt vrij toegang en je kunt vrij bewegen tussen de onderdelen.
 • Aan te raden is wel om 6 weken in ieder geval minimaal één uur te trainen. Op deze manier krijg je het snelst de basis onder de knie.

OVER MIJ

Ik ben Pauline. Ik heb Hulahoopin’ Funky Hoopdance opgericht in november 2017. Sindsdien heb ik over de 300 meiden begeleid en laten starten met hoopdance door middel van wekelijkse lessen. Ik heb ze zien groeien van beginners tot gevorderden. Als ze mij hun eind resultaat laten zien ben ik altijd ontroerd! Dankzij hoopdance ervoer ik een transformatie in mijn leven. Ik ben acts gaan maken samen met andere kunstenaars en ik ben onverwachts op grote podia’s komen te staan. Terwijl ik eerst een administratief medewerker was en dacht dat dat mijn enige talent was. Ik heb van hoopdance mijn fulltime werk kunnen maken. Ik heb creativiteit en vrijheid terug gekregen in mijn leven, dankzij een magische tool: de hoelahoep.

Check mijn instagram account voor mijn hoopdance avonturen en creaties. Wil je nog meer over mij weten? Lees dan de over mij pagina.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik meedoen aan de online beginners cursus?
Zodra je de cursus hebt aangeschaft in de webshop kom je direct op de cursus pagina terecht

Ik heb nog geen hoepel?
Een volwassen danshoepel is noodzakelijk om de cursus met plezier uit te voeren. Een fitnesshoepel of kinderhoepel is niet geschikt. De keuze van een danshoepel is persoonlijk. Lees mijn blog “Danshoepel: de perfecte maat voor jou”. Hier krijg je advies over waar je een hoepel kunt kopen en wat de juiste maat is.

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen?
Ja je kunt reageren op de bevestigingsmail met vragen en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Wat kost de cursus?
De cursus kost eenmalig 47,50 euro. Je krijgt  voor dat bedrag ongelimiteerd toegang.

Voor wie is de online basis cursus geschikt?
De cursus is speciaal gericht op vrouwen die willen starten met Hoopdance. Wiebelt de hoepel nog veel en weet je eigenlijk niet wat er nog meer kan? Dan zit je hier goed! Als je goed kunt bewegen en geen overdreven blessures hebt kun je gewoon meedoen. Ongeacht leeftijd. Mocht je een blessure hebben, check dan altijd even van te voren met je dokter of hoepelen problemen op kan leveren.