Hoelahoep volwassenen

Jazeker, hoelahoep voor volwassenen is er en geldt zelfs als een populair bedrijfsuitje tegenwoordig. Het is in het kader van teambuilding en het weken van saamhorigheid een prima activiteit, die uiteindelijk zelfs door de fervente tegenstanders omarmd wordt. Je kunt voor hoelahoep voor volwassenen kiezen in de vorm van een bedrijfsuitje, je kunt ook een workshop volgen. Tijdens evenementen worden er bovendien steeds vaker sessies hoelahoep voor volwassenen tussendoor gepland.

Over pauline

Meer zelfvertrouwen na een uurtje hoelahoep voor volwassenen

Hoelahoep voor volwassenen is niet alleen leuk en iets wat de onderlinge betrekkingen kan verbeteren, het is ook nog eens bewezen goed voor bijvoorbeeld het zelfvertrouwen. Het is bewezen dat mensen meer zelfvertrouwen hebben na een uurtje hoelahoep voor volwassenen. Bovendien is gebleken dat regelmatig kiezen voor hoelahoep een prima uitwerking heeft op je houding. Het zelfbeeld van mensen wordt positiever en de lach die mensen op het gezicht hebben na een uurtje bewegen is onbetaalbaar.

Leidinggevenden krijgen mooie inzichten door een dergelijk sportief bedrijfsuitje

Kies je voor een bedrijfsuitje in de vorm van hoelahoep voor volwassenen dan kan dat jou als leidinggevende aardig inzicht geven in de persoonlijkheidskenmerken van de medewerkers. Wie verstopt zich, wie is niet bang en staat vooraan en wie lopen mee en wie geven leiding? Het kan je interessante informatie opleveren. Bijvoorbeeld wie wel en niet geschikt is voor een leidinggevende rol in de toekomst.De hoepels, de instructies en de muziek; het wordt allemaal voor je geregeldKiezen voor een workshop hoelahoep is sportief, is bewegen met plezier en ideaal om als bedrijf in beweging te komen. Ook voor vrijgezellenfeesten is het een meer en meer geplande activiteit geworden, zoals je het op bso’s ook steeds vaker ziet. Je kunt als je kiest voor een bedrijfsuitje in Utrecht volledig ontzorgd worden. Je hoeft zelf niets te regelen. De organisatie regelt de hoepels, verzorgt de instructies en regelt de muziek. Jij en jouw medewerkers hoeven alleen maar te dansen.

Workshops voor bedrijven
Hoelahoep volwassenen

Van onzeker, overgewicht, zonder enig doel en niet gelukkig naar een fulltime professioneel hoopdancer

Van de gebaande paden

Als jij een moderne ondernemer bent en van de gebaande paden durft af te wijken, kies dan eens voor een moderne activiteit als je een bedrijfsuitje voor je medewerkers wilt organiseren. Laat het bowlen en kegelen links liggen en ga anderhalf uur met hoepels aan de slag. Het is hilarisch, sportief en het is bewezen goed voor je zelfvertrouwen en zelfbeeld. Ook je houding verbetert. Reden voldoende dus om ook eens met hoepels aan de slag te gaan als jij je personeel een leuk bedrijfsuitje aan wilt bieden.

“Pauline is motiverend en legt alle stappen perfect uit. De lessen zijn leuk en niet te moeilijk om te volgen. De muziek uit de Mood Boost Playlist past bij de hoopdance oefeningen. Een plusje is natuurlijk dat je er mooie buikspieren van krijgt!”

Nicki Taymans

“Ik ben zo blij met de online cursus van Pauline. Ik werk alsmaar thuis achter mijn computer en elke twee uur hoepel ik een paar minuten. Dat deze training er nu is geeft mij extra motivatie”

Sabine Funneman

“De online hoopdance lessen zijn echt een cadeautje: Pauline is een fantastische hoopdance teacher. Ze motiveert enorm. Ik ben zo blij dat ik haar lessen heb gevonden! Ik leer dingen die ik altijd dacht dat onmogelijk waren. De lessen zijn leuk en uitdagend. Als ik vast loop kan ik met vragen bij haar terecht. Dus aan het einde van de cursus zag ik echt een positief resultaat.”

Fransesca Andreatta
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.