Hulahoopin' Hoofdlogo

Super Tof en Bedankt dat je het Hoopdance Starterskit hebt gedownload!

Wil jij echt een vliegende start maken? Ik heb iets speciaals voor je ontwikkeld voor een uniek lage prijs. Ik weet dat alle online verkopers dit roepen, maar ik kan het echt niet helpen om dit te zeggen; wat ik je hier geef zijn namelijk echt hele waardevolle hoopdance tips en sessies. Wat ik in 10 jaar tijd moest leren, leer jij direct!

DIRECT PROGRESSIE EN PLEZIER MET DEZE VLIEGENDE START

Deze tips en sessies gaan jouw echt direct heerlijk vooruit helpen met het hoepelen! Ben je het zat dat het zo langzaam, scheef en stroef gaat? Of denk jij nu nog dat je het niet kan?  Hulahoopin’ laat efficient zien wat jou te doen staat! Echt iedereen kan het leren! Ook als je al opgegeven hebt, is dit de plek om jezelf eens te verrassen van je kunnen. Je miste gewoon de juiste uitleg ;)!

Ja, ik dans mee!

Dit ga je gegarandeerd leren in de mini cursus SPIRALS (yes, ook als beginner):

onlinebeginnerscursus

 

Voel je je nu goed over hoopdance en denk je JA dit is voor mij? Dan is deze vliegende start 100% zeker voor jou bestemd. Je hoeft eigenlijk niet langer te twijfelen...

Ik geef je daarom 5 minuten om te starten voor deze prijs i.p.v. 37,95 euro. Je krijgt direct heerlijke geluksmomenten voor jezelf er bij, vandaar dat ik je een beetje push ;).

Ik weet hoe het is met online aankopen. Maar dit is anders en dit verdien jij. Jij verdient meer beweging, kleur en creativiteit in je leven en een vliegende start met Hoopdance!

Motiverend en Leuke oefeningen

“Pauline is motiverend en legt alle stappen perfect uit. De lessen zijn leuk en niet te moeilijk om te volgen. De muziek uit de Mood Boost Playlist past bij de hoopdance oefeningen. Een plusje is natuurlijk dat je er mooie buikspieren van krijgt!”

Nicki Taymans

Positief Eindresultaat

“De online hoopdance lessen zijn echt een cadeautje: Pauline is een fantastische hoopdance teacher. Ze motiveert enorm.  Ik leer dingen die ik altijd dacht dat onmogelijk waren. De lessen zijn leuk en uitdagend. Als ik vast loop kan ik met vragen bij haar terecht. Aan het einde van de cursus zag ik echt een positief resultaat.”

Fransesca Andreatta

Motiveerd tot vaker bewegen

“Ik ben zo blij met de online cursus van Pauline. Ik werk alsmaar thuis achter mijn computer en elke twee uur hoepel ik een paar minuten. Dat deze training er nu is geeft mij extra motivatie”

Sabine Funneman

De missie van Hulahoopin’ Funky Hoopdance is dat jij straks ook moeiteloos de hoepel van je benen naar je borst brengt en weer terug! Ik weet dat dit je goed zal doen, en dat je hier meer zelfvertrouwen, geluk en plezier gaat ervaren in je dagelijks leven dankzij Hoopdance!

DE BASISTECHNIEKEN OP EEN RIJ
Je hoeft niet verder meer te zoeken naar informatie. Hulahoopin’ Funky Hoopdance heeft DE technieken en basis principes voor je beschikbaar. Allemaal speciaal samengesteld door een van de beste hoopdance teachers van Nederland met 10 jaar ervaring.

NIET MEER HOUTERIG MAAR VLOEIEND
Yes, ook jouw hoepel hangt straks niet meer scheef om je lichaam. Het ziet er altijd zo makkelijk uit he? Dat komt omdat het makkelijk is. Je hoeft alleen maar even te weten hoe. Ook bij jou ziet het er binnen no-time charmant en sensueel uit. Vergeet je leeftijd, vergeet je lichaam, vergeet je zorgen. Bij Hulahoopin’ krijg je de juiste technieken toegefluisterd.

EEN VLIEGENDE START
Veel hoopdancers hebben letterlijk jaren moeten aanrommelen en zoeken om deze informatie te ontdekken! Jij hebt nu binnen één klik alles in je inbox. Je kunt direct starten. Je krijgt de mini cursus gegeven in een fijne online leeromgeving.

En nog even een lekkere Hoopdance Flow Sessie van Pauline – De Hoopdance Teacher van Hulahoopin’ Funky Hoopdance

Genieten van beweging

Hoelahoepen is verslavend en leuk. Je vergeet de tijd tijdens je dans work-out en traint te gelijk al je spieren. Hoelahoepen kan echt iedereen leren. Ook als je nu nog denkt dat je het niet kan!

Sensueel en Charmant

Je ontwikkelt en benadrukt je vrouwelijkheid en je krijgt als vanzelf een mooiere houding. Ziet het er bij jou nu nog houterig uit? Dit is binnenkort verleden tijd, dankzij deze workshop en tutorials!

Kleurrijk en creatief

Hoopdance is een krachtige tool om je dag energiek te beginnen en je gedachtes te kalmeren. Je mediteert in beweging, waardoor je leven op alle fronten positieve boost krijgt!

 

OVER MIJ

Ik ben Pauline. Ik heb Hulahoopin’ Funky Hoopdance opgericht in november 2017. Ik heb inmiddels aan meer dan 300 vrouwen hoopdance geleerd, honderden kinderen en met mijn workshops het hele land door gegaan op scholen, bedrijven en festivals! Mijn leven is positief getransformeerd dankzij hoopdance. Ik heb creativiteit en vrijheid terug gekregen in mijn leven, dankzij een magische tool: de hoelahoep. Mijn missie is om hoopdance te verspreiden over heel Nederland! Ik wil jou laten inzien dat iedereen het kan leren. 100% zeker! Yes, jij ook ;)!