Hulahoopin' Hoofdlogo
Genieten van beweging

Hoelahoepen is verslavend en leuk. Je vergeet de tijd tijdens je dans work-out en traint te gelijk al je spieren

Sensueel en Charmant

Je ontwikkelt en benadrukt je vrouwelijkheid en je krijgt als vanzelf een mooiere houding

Kleurrijk en creatief

Hoopdance is een krachtige tool om je dag energiek te beginnen en je gedachtes te kalmeren

hoopdance

HOOPDANCE STARTERSKIT
Vul je e-mail adres in en ontvang het Hoopdance Starters Kit van Hulahoopin’ Funky Hoopdance. Je krijgt een beknopt stappenplan waardoor ook jou het gaat lukken.

VOOR IEDEREEN
Hoopdance is een heerlijke kleurrijke en creatieve dansvorm waar jong en oud zich in kan vinden. Ik richt mij in mijn lessen speciaal op vrouwen. Ik wil je leren om van je eigen lichaam te gaan houden. Je gaat meer bewegen, waardoor je lijf als vanzelf mee veranderd. Het is verslavend. Je bent gewaarschuwd ;).

THUIS OF IN HET PARK
Ik ga jou laten starten met hoopdance vanuit huis. Dit is zeer gebruikelijk omdat hoopdance teachers schaars zijn. Hoopdance leren we daarom eigenlijk al sinds jaar en dag via online tutorials. Natuurlijk na het zien van een tutorial zet jij de muziek aan en begint het pas echt. Lekker offline ;).

OVER MIJ

Ik ben Pauline. Ik heb Hulahoopin’ Funky Hoopdance opgericht in november 2017. Ik heb inmiddels aan meer dan 300 vrouwen hoopdance geleerd. Ik heb ze zien groeien van beginners tot gevorderden. Mijn leven is positief getransformeerd dankzij hoopdance. Ik ben show acts gaan maken samen met andere kunstenaars. Ik ben daarbij onverwachts op grote podia komen te staan. Terwijl ik eerst dacht dat administratief medewerker zijn mijn enige talent was. Ik heb creativiteit en vrijheid terug gekregen in mijn leven, dankzij een magische tool: de hoelahoep.