“Pauline is motiverend en legt alle stappen perfect uit. De lessen zijn leuk en niet te moeilijk om te volgen. De muziek uit de Mood Boost Playlist past bij de hoopdance oefeningen. Een plusje is natuurlijk dat je er mooie buikspieren van krijgt!”

Nicki Taymans

“Nu 4 weken en ongeveer 12 uur oefenen verder, kan ik: om mijn heupen hoepelen, om mijn middel, om mijn borst (jaja, hij blijft nu echt draaien 🙂 ), kan ik stapjes zetten, met een been omhoog, rondjes draaien, ook versneld, wat off-body trucjes en reversed…. Ik ben ongelofelijk trots op mijzelf en mijn zoontje met mij :-). Ik had serieus nooit gedacht dat dit zou lukken en de wijze lessen helpen mij er doorheen!”

Laura Bakker

Mijn eerste indruk is dat dit programma precies is waar ik naar op zoek was: houvast en structuur en duidelijke tips om de basis van Hoopdance echt goed te leren. Je kunt niet zomaar in iedere stad of dorp les krijgen, dus deze online optie is voor mij heel fijn. Mijn belangrijkste doelen waren om minder in mijn hoofd bezig te zijn en nieuwe dingen te leren. Dit is helemaal geslaagd!

Janneke Ridder

Aan het einde van dit Online Hoopdance Programma

1.

Breng jij de hoepel van je benen omhoog naar je borst en weer terug + ken je prachtige spiral bewegingen, dans en loop je vrij met je hoepel en voel je je een stuk losser en vrijer!

2.

Heb jij meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. Dit neem je ook mee je dagelijks leven in. En sta jij zonder schaamte met je hoepel buiten in het park te oefenen met een grote glimlach!

3.

Ziet hoepelen er bij jou charmant, sensueel en vrouwelijk uit. je hebt er een hele leuke bewegingsvorm bij en hoeft niet meer zoveel na te denken over wat je moet doen voor sport. Het gaat vanzelf!

Wat zit er in het online hoopdance programma?

Online leer omgeving van de modules met efficiente korte uitleg van elk onderdeel (zie video hiernaast)

WIST JE DAT JE HOOPDANCE HEEL SNEL KUNT LEREN?

BEGIN EEN VROLIJKE REIS
Hulahoopin’ heeft een leuke missie: Namelijk jij op je blote voeten in het gras, al dansend met je hoepel. Een mooie lach op je gezicht. Vol nieuwe dromen en kansen, gelukkig en vrij! Vrij van een slecht zelfbeeld, vrij van oordelen en vrij van nare gedachtes. Helemaal klaar voor een vrolijke , nieuwe zomer!

AL EEN DANSHOEPEL?
Heb je nog geen danshoepel? Je krijgt direct persoonlijk advies over welke hoepel bij jou past en waar je deze kunt bestellen (niet gesponsord). Je hebt deze dan binnen 3-5 werkdagen in huis. Ondertussen heb jij dan gelijk een vliegende start en dit unieke programma binnen handbereik!

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE
Een hoopdance programma van 7 weken. Elke week een speciale hoopdance les in je inbox die je binnen of buiten kunt doen en ter aanvulling een online leeromgeving met efficiënte korte tutorials. Toch niets voor jou? Vraag binnen 14 dagen gewoon je geld terug.

NIET TE LANG NADENKEN
Wil jij een positieve transformatie doormaken de komende 7 weken? Lekkerder in je vel komen te zitten, meer gaan bewegen, uit je hoofd komen en een extra mooie zelfzekere houding ontwikkelen? Je bent hier niet voor niks terecht gekomen! Je gaat geen spijt krijgen. Het is verslavend 😉

Je wilt wel beginnen met hoopdance, maar…

Je ziet andere vol zelfvertrouwen de hoelahoep ronddraaien, dansen en moeiteloos de hoepel om de benen en borst draaien. Dat kan jij toch nooit.

De flow zit er nog niet in. Het is eigenlijk een beetje frustrerend dat het niet echt lukt. Je begint er niet eens meer aan of geeft op.

De hoepel valt steeds en je denkt dat dit falen betekent. De motivatie zakt en je denkt dat het gewoon niet voor jou is weggelegd.

Herkenbaar?

Fitness, bootcamp, hardlopen. Je doet het wel of denkt er aan, maar leuk is anders. Je houdt het daarom maar een paar weken vol, of gaat niet en voelt je schuldig.

Reguliere danslessen gaan je vaak te snel of je voelt je onzeker in zo’n groepsles, maar het lijkt je altijd wel hartstikke leuk!

Je buikspieren kunnen wel een touch up gebruiken, maar buikspieroefeningen zijn voor jou de hel.

Je vind jezelf te oud bent of te stijf, niet mooi genoeg om aan hoopdance te doen. Maar je verlangt wel naar een fijn gevoel over jezelf en je leven.

Bovenstaande is allemaal niet waar. Hoopdance is voor iedereen! Jij kunt dit ook 100% zeker leren dankzij dit online programma – en niet tevreden? Geld terug :)!

Genieten van beweging

Hoelahoepen is verslavend en leuk. Je vergeet de tijd tijdens je dans work-out en traint gelijk al je spieren. In beweging komen gaat vanzelf, voor je het weet ben je 4 uur verder. Het voelt niet als sporten, terwijl al je spieren meedoen!

Sensueel en Charmant

Je ontwikkelt en benadrukt je vrouwelijkheid. Je krijgt als vanzelf een mooiere houding en buikspieren. Na elke sessie voel jij je zelfvertrouwen toenemen.

Falen betekent groei

De hoepel leert jou dat als de hoepel valt, je juist jezelf aan het uitdagen bent. Elke keer kom je een stapje dichterbij, hoe vaak de hoepel ook tegen je aan bonkt. Door de beloning die je krijgt wanneer de beweging eindelijk lukt, maak je endorfine aan en ontwikkel je met plezier discipline. En geloof mij het gaat je lukken.

Kleurrijk en Creatief

Hoopdance is een krachtige tool om je dag energiek te beginnen en je gedachtes te kalmeren. De eerste keer naar buiten is eng, maar zodra je deze comfortzone hebt doorbroken, kan niks je meer raken. In het dagelijks leven begint het je ook steeds minder uit te maken wat mensen van je denken. Wat een vrijheid!

hoopdance beginners

Dit online hoopdance programma is voor jou als je:

  • Een volwassen danshoepel thuis hebt of van plan bent er een aan te schaffen
  • Plezier wilt hebben in bewegen
  • Hoopdance echt wilt leren en de vrijheid wilt gaan ervaren
  • De tijd wilt vergeten tijdens je dans work-out
  • Les en begeleiding van een van de beste hoopdance teachers
  • Wilt dat hoelahoepen er charmant, elegant en moeiteloos uit gaat zien
  • Creatiever en kleurrijker wilt gaan leven
  • Meer in beweging wilt komen
Hoopdance Beginners

Waarom dit Online Hoopdance Programma uniek is:

Je krijgt een nieuwe energieke mindset, stimulatie tot zelf liefde, en zelfvertrouwen mee
Het programma bestaat niet alleen uit trucs en technieken over hoopdance, maar je krijgt ook een boost aan zelfvertrouwen en maakt een positieve transformatie door.

Bijzondere en waardevolle tips
Je krijgt hoopdance les gewoon in je huiskamer, park of tuin van een van de beste hoopdance teachers. Alle geheimen, tips, trics en oefeningen die je nodig hebt allemaal bij elkaar in in een praktische leeromgeving. Dit kun je nergens anders online vinden!

OVER MIJ

Ik ben Pauline. Ik heb Hulahoopin’ Funky Hoopdance opgericht in november 2017. Mijn leven is positief getransformeerd dankzij hoopdance. Ik ben show acts gaan maken samen met andere kunstenaars. Ik ben daarbij onverwachts op grote podia komen te staan. Terwijl ik eerst dacht dat administratief medewerker zijn mijn enige talent was. Ik heb creativiteit en vrijheid terug gekregen in mijn leven, dankzij een magische tool: de hoelahoep.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik meedoen aan het online hoopdance programma?
Zodra je het programma hebt aangeschaft in de webshop ontvang je een e-mail met alle informatie en toegang tot het instragram account en kun je inloggen in de online leeromgeving. Je maakt een wachtwoord aan bij aankoop.

Ik heb nog geen hoepel?
Een volwassen danshoepel is noodzakelijk om het programma met plezier uit te voeren. Een fitnesshoepel of kinderhoepel is niet geschikt. De keuze van een danshoepel is persoonlijk. De Hoepel Fabriek  heeft prachtige volwassen danshoepels in allerlei toffe kleuren. Ik raad voor dit programma een 90-100cm hoepel aan met 20mm buisdikte. Heb je kledingmaat XL? Ga dan voor de 105cm – 25mm buisdikte.

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen?
Je kunt altijd mailen! Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug --> of mail naar [email protected] als je eenmaal in het programma zit, kun je al je vragen ook stellen in het community instagram account.

Voor wie is het online hoopdance programma geschikt.
Het programma is speciaal gericht op vrouwen die willen starten met Hoopdance.  Als je goed kunt bewegen en geen overdreven blessures hebt kun je meedoen. Ongeacht leeftijd. Mocht je een blessure hebben, check dan altijd even van te voren met je dokter of hoepelen problemen op kan leveren.

Wat als ik het niks vind?
Er is een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je het toch niks vinden kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen.