Hulahoopin' Hoofdlogo
Tricky Special Combo

Je maakt een uitgebreide zeer originele combo. Er zitten makkelijke en moeilijke bewegingen in denk aan escalators, body wraps en wedgies. Daarbij oefenen we om zelfs de simpelste trick interessant te maken door middel van dans, arm bewegingen en de ruimte te gebruiken.

Neem de tijd

De combo wordt voldoende opgedeeld in fijne begrijpelijke stukken. Na aankoop krijg jij direct de eerste training toegestuurd. Doe deze gelijk dezelfde dag of in ieder geval zo snel mogelijk. De tweede training krijg je na 9 dagen. Deze training komt de tricky combo terug en zo breid jij jouw flow nog verder uit.

Huiswerk

Tussen de twee trainingen in krijg je e-mails met huiswerk om de onderdelen van de combo te drillen op een fijn tempo en juiste volgorde.

RECAP

Er zit in de training ook een korte recap van de hele combo. Dit dient als een gemakkelijk geheugensteuntje na de training en tijdens het beoefenen van het huiswerk.

 

hoopdance
Uitdagend

Je leert een vaste combo als leidraad. Je hebt voldoende tijd om alle onderdelen los te trainen. Je zult daarbij ontdekken aan welke onderdelen je nog moet werken. Het is een echte uitdaging voor alle niveaus. Deins niet terug als je nog geen ervaring hebt. Deze sessie is perfect om jou in te laten zien hoe je hoopdance moet leren en ben je al gevorderd? Verwacht een wicked combo en dynamische flow!

Side Note: de training is in het Engels, omdat ik het ook internationaal aanbied. Hopelijk is dit geen probleem :).

Yes dit wil ik meemaken!