Hoopdance Beginners Cursus

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
47.50

Wat super tof dat je mee gaat doen met de eerste online beginners cursus Hoopdance van Nederland. Het is ontzettend verslavend. Dus je bent gewaarschuwd ;).

De cursus is vrij te volgen in je eigen tijd. Ik adviseer om de eerste 6 weken elke week minimaal 60 minuten oefeningen uit de cursus te doen. Op deze manier maak je een vliegende start te maken. Ben je helemaal nieuw met hoepelen? Begin dan vooral in module 1. Het is belangrijk dat je niet opgeeft en de hoepel keer op keer weer van de grond raapt. Dit hoort bij het leer proces.

Elke module heeft een introductie en een outro. Om de cursus goed te begrijpen is het belangrijk dat je deze video’s van elke module in ieder geval bekijkt. Je bent echter vrij om door het menu heen te scrollen en oefeningen uit te kiezen uit elke module.

Je kunt zelf je trainingen samenstellen. Ga je 60 minuten borst hoepelen? Of doe je een oefening even 10 minuten in de ochtend? Of allebei! De keuze is aan jou! Bekijk eerst één video of een aantal video’s. Pak de hoepel op, zet een lekker playlist aan en begin! Lukt het niet? Kijk de video nog een keer en luister opnieuw aandachtig naar de uitleg. In module 5 worden alle onderdelen herhaald en is het tijd om je eigen draai aan de cursus te geven. Plak alle onderdelen aan elkaar en dans jezelf vrij op jouw eigen manier en style. Er is geen goed of fout.

Nogmaals, de tijdstuur is niet belangrijk bij het leren van hoelahoepen. Als je maar plezier hebt tijdens de trainingen! Op een dag blijft de hoepel hangen op alle plekken van je lichaam, geloof mij maar! Onthoud bij elke training alleen jij en de hoepel zijn in je gedachten. Verder niets of niemand!

Als je successen behaald en je bent comfortabel met instagram stories, deel het vooral en tag @hulahoopin.nl.

Ik kan niet wachten om jullie lachende gezichten te zien.

Veel hoepel plezier en verspreid vooral het hoopdance virus!

Groetjes,

Pauline