Bedrijfsuitje Utrecht

Je hebt bedrijfsuitjes en je hebt hele bijzondere bedrijfsuitjes. In de laatste categorie kunnen wij van Hulahoopin’ je prima van dienst zijn. Want als je echt een keer iets bijzonders wilt ondernemen met je werknemers, dan kunnen wij dit regelen! Met onze activiteit komt iedereen in beweging, doe je aan teambuilding en is de lach niet van de gezichten van de medewerkers te krijgen. En dat is natuurlijk precies wat je zoekt in een bedrijfsuitje.

Over pauline

Betere houding en veel meer zelfvertrouwen

Kies je voor een bedrijfsuitje in de vorm van een uurtje of twee uurtjes hoopdance, dan bied jij je personeel iets speciaals. Aanvankelijk zullen de wenkbrauwen gefronst worden, dat zal echter al snel veranderen. Door Hulahoopin’ jouw bedrijfsuitje te laten verzorgen, merk je dat de deelnemers snel over meer zelfvertrouwen beschikken en dat hun houding compleet verandert. Er ontstaat meteen een positiever zelfbeeld en bij elke deelnemer een grote lach om het gezicht. Wij van Hulahoopin’ kunnen het bedrijfsuitje compleet ontzorgen. Wij regelen de hoepels, geven jouw personeel instructies en zorgen voor de beste en passende muziek.

Een bedrijfsuitje vol lol en plezier

Je kunt voor en na de gezamenlijke hoopdance samen nog iets anders ondernemen, het samen bewegen en dansen vormt echter de hoofdmoot van het bedrijfsuitje dat wij van Hulahoopin’ voor je organiseren. Het is bewezen dat samen op deze manier bewegen de creativiteit vergroot. Er ontstaat meer een band tussen jouw medewerkers en zelfs de mensen die er aanvankelijk niets van moeten weten doen enthousiast mee. We werken steevast met een stukje herkenbare nostalgie en zorgen dat er steeds erg veel lol en plezier is. Niet onbelangrijk is verder dat er gezamenlijk bewogen wordt. Boek snel een afspraak in!

Workshops voor bedrijven
Bedrijfsuitje Utrecht

Van onzeker, overgewicht, zonder enig doel en niet gelukkig naar een fulltime professioneel hoopdancer

Al voor de tweede keer een hoopdance geboekt

Je ziet als leidinggevende wie een voortrekkersrol op zich neemt en wie dus geschikt is als leider. Je ziet ook wie wegkruipen en je ziet altijd een bedrijfsuitje waar gelachen wordt en waar op actieve wijze nieuwe herinneringen gerealiseerd worden. Behalve als bedrijfsuitje bieden we de hoopdance ook aan tijdens bijvoorbeeld een sportdag en tijdens andere feestjes en evenementen. De reacties zijn erg positief en ondertussen hebben verschillende bedrijven al voor de tweede keer een hoopdance geboekt. Probeer ook eens een keer iets anders en ga samen bewegen.

“Pauline is motiverend en legt alle stappen perfect uit. De lessen zijn leuk en niet te moeilijk om te volgen. De muziek uit de Mood Boost Playlist past bij de hoopdance oefeningen. Een plusje is natuurlijk dat je er mooie buikspieren van krijgt!”

Nicki Taymans

“Ik ben zo blij met de online cursus van Pauline. Ik werk alsmaar thuis achter mijn computer en elke twee uur hoepel ik een paar minuten. Dat deze training er nu is geeft mij extra motivatie”

Sabine Funneman

“De online hoopdance lessen zijn echt een cadeautje: Pauline is een fantastische hoopdance teacher. Ze motiveert enorm. Ik ben zo blij dat ik haar lessen heb gevonden! Ik leer dingen die ik altijd dacht dat onmogelijk waren. De lessen zijn leuk en uitdagend. Als ik vast loop kan ik met vragen bij haar terecht. Dus aan het einde van de cursus zag ik echt een positief resultaat.”

Fransesca Andreatta
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.