BEDANKT VOOR HET DOWNLOADEN VAN HET STARTERSKIT
Oriënteer je vooral en laat je inspireren!

Wil jij de hoepel ook moeiteloos van je benen naar je borst en weer terug brengen, zonder na te denken? Lijkt je dat ook niet heerlijk? Hulahoopin’ weet er alles van en weet zeker dat jij dit kan! Check dus snel je inbox :)!

In ieder geval welkom in de wondere wereld van hoopdance!

xx Pauline

Hulahoopin’ Funky Hoopdance

P.S: Het kan even duren voor dat je het e-book binnen krijgt. Check daarom ook altijd even je spam voor de zekerheid!

danshoepel

Ik ben heel enthousiast over alle informatie die ik net gelezen en gezien heb in het starterskit. Ik zit feitelijk te popelen om te beginnen en bedenk mij net dat ik hoepelen vroeger al heel erg leuk vond. Jammer eigenlijk dat je toch vaak stopt met dat soort dingen als je ouder wordt terwijl je er als kind zoveel plezier aan beleefde.

Dit gaat ook zeer zeker vervolgd worden!

Caroline

Bedankt voor het e-book starterskit, het maakt mij nieuwsgierig en het lijkt mij leuk om er aan te beginnen.

Annemiek

Ik heb heb gisteren mijn hoepel besteld bij de Hoepel Fabriek. Ik ga dit zeker binnenkort proberen!

Mariska