Je wilt wel beginnen met hoopdance, maar…

Je vindt dat je meer moet bewegen. Je ziet andere vol zelfvertrouwen de hoelahoep ronddraaien, dansen en moeiteloos als lichte veertjes met een lach door het leven gaan. Zo ben jij niet.

Je beseft ook dat als je positief wilt veranderen je meer in beweging moet gaan komen. Je hebt al een hoepel in huis maar de flow zit er nog niet in.

De hoepel valt steeds en je denkt dat dit falen betekent. De motivatie zakt en je denkt dat het gewoon niet voor jou is weggelegd.

Herkenbaar?

Fitness, bootcamp, hardlopen. Je doet het wel of denkt er aan, maar leuk is anders. Je houdt het daarom maar een paar weken vol, of gaat niet en voelt je schuldig.

Reguliere danslessen gaan je vaak te snel of je voelt je onzeker in zo’n groepsles, maar het lijkt je altijd wel hartstikke leuk!

Je buikspieren kunnen wel een touch up gebruiken, maar buikspieroefeningen zijn voor jou de hel.

Je denkt dat je het niet kan. Dat je niet knap genoeg bent voor hoopdance, te oud bent of te stijf. Maar ondertussen verlang je naar je vrij voelen en wil je meer in beweging komen

Hoopdance is er voor jou om eindelijk plezier te krijgen in beweging!


Ook jij kunt dankzij hoopdance beweging heel anders gaan ervaren:

Genieten van beweging

Hoelahoepen is verslavend en leuk. Je vergeet de tijd tijdens je dans work-out en traint gelijk al je spieren. In beweging komen gaat vanzelf, voor je het weet ben je 4 uur verder. Het voelt niet als sporten.

Sensueel en Charmant

Je ontwikkelt en benadrukt je vrouwelijkheid en je krijgt als vanzelf een mooiere houding en buikspieren. Door de spiral bewegingen van de hoepel voel jij elke training je zelfvertrouwen toenemen.

Falen betekent groei

De hoepel leert jou dat de hoepel steeds laten vallen groei betekend. Elke keer kom je een stapje dichterbij, hoe vaak de hoepel ook tegen je aan bonkt. Door de beloning die je krijgt als de beweging eindelijk lukt, maak je endorfine aan en ontwikkel je met plezier discipline. En geloof mij het gaat lukken.

Kleurrijk en Creatief

Hoopdance is een krachtige tool om je dag energiek te beginnen en je gedachtes te kalmeren. De eerste keer naar buiten is eng, maar zodra je deze comfortzone hebt doorbroken kan niks je meer raken. In het dagelijks leven begint het je ook steeds minder uit te maken wat mensen van je denken.

 

hoopdance beginners

“Pauline is motiverend en legt alle stappen perfect uit. De lessen zijn leuk en niet te moeilijk om te volgen. De muziek uit de Mood Boost Playlist past bij de hoopdance oefeningen. Een plusje is natuurlijk dat je er mooie buikspieren van krijgt!”

Nicki Taymans

“Ik ben zo blij met de online cursus van Pauline. Ik werk alsmaar thuis achter mijn computer en elke twee uur hoepel ik een paar minuten. Dat deze training er nu is geeft mij extra motivatie”

Sabine Funneman

“De online hoopdance lessen zijn echt een cadeautje: Pauline is een fantastische hoopdance teacher. Ze motiveert enorm. Ik ben zo blij dat ik haar lessen heb gevonden! Ik leer dingen die ik altijd dacht dat onmogelijk waren. De lessen zijn leuk en uitdagend. Als ik vast loop kan ik met vragen bij haar terecht. Dus aan het einde van de cursus zag ik echt een positief resultaat.”

Fransesca Andreatta

Van onzeker, overgewicht, zonder enig doel en niet gelukkig naar een fulltime professioneel hoopdancer

Sporten? Ik deed het wel maar vond er nooit wat aan. Ik werd depressief en vond echt niks meer leuk. Ik gebruikte veel drugs en alcohol. Ik kwam daarom soms dagen niet uit bed. Ik deed alleen het hoognodige, zodat niemand door had, dat ik eigenlijk dood en dood ongelukkig was. Toen ik met hoopdance begon nam ook niemand mij serieus. “Je gaat hier toch niet echt je werk van maken he?” “Je kunt daar niet van leven hoor”

Nu inmiddels 10 jaar later heb ik over de 400 vrouwen hoopdance geleerd. Mijn groepslessen zaten het laatste jaar elke week vol met wachtlijst. Ik heb toffe shows op mijn naam staan voor grote klanten als Thuishaven, Canon en Daybreakers, The Zoo Project Ibiza. Mijn leven is 180 graden gedraaid. Ik heb het lichaam dat ik wil, mediteer, beoefen yoga, meerdere flow-arts en ik woon nu tijdelijk op Ibiza.

Dit leven had ik nooit gehad als ik niet met hoopdance was begonnen. Als ik niet de allereerste keer de hoepel had opgepakt en het leerproces was aangegaan.

De positieve transformatie op mijn zelfbeeld, zelf liefde en lichaam + het genezen van mijn depressie is de allergrootste reden waarom ik hoopdance blijf verspreiden. In dit online hoopdance programma geef ik dan ook al mijn kennis over dit leerproces door.

Waarom dit Online Hoopdance Programma uniek is

Ik geef je ook mindset, zelf-liefde,  empowerment en vertrouwen mee
Hoopdance beginnen is niet makkelijk. Ik loods je daar doorheen: ik vond het ook heel moeilijk in het begin en durfde bijvoorbeeld niet naar buiten. Het programma bestaat dus niet alleen uit trucs en technieken over hoopdance, maar je krijgt ook een boost aan zelfvertrouwen en maakt een positieve transformatie door.

Bijzondere en Waardevolle tips
Mijn hoopdance cursussen waren jarenlang enorm populair in Utrecht en altijd uitverkocht met wachtlijst. Alle hoopdancers hadden succes. Ik kan daarom met zekerheid zeggen dat jij in dit programma hele waardevolle informatie krijgt, welke je niet gratis online kunt vinden.

Zeven weken lang – twee uur per week
Je wordt gemotiveerd om zeven weken lang twee uur per week te gaan bewegen. Hoe heerlijk is dat? Je kunt het vaste schema van het programma aanhouden, maar ook prima twee eigen uren uitkiezen die jou het beste uitkomen. Geloof mij dit is allemaal geen straf ;).

Aan het einde van dit Online Hoopdance Programma

1.

Weet jij hoe je de hoepel van je benen en je borst omhoog en omlaag moet brengen + ken je prachtige spiral bewegingen

2.

Heb jij meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. Dit neem je ook mee je dagelijks leven in

3.

Ziet hoepelen er bij jou charmant, sensueel en vrouwelijk uit. Niet meer spastisch en kun je vrij flowen!

De modules met tutorials in de online leeromgeving vormen de rode draad van het gehele programma

MODULE 1 – OM JE MIDDEL HOEPELEN

Om je middel hoepelen is echt veelzijdiger dan je denkt en je bent nooit uitgeleerd. In de tutorials krijg je de basis mee, maar waar moet je nog meer opletten en wat zijn leuke oefeningen?

MODULE 2 – BORST HOEPELEN

Borst hoepelen! Een van de meest uitdagende en onderdelen. Geef jezelf vooral de tijd. We besteden er elke week aandacht aan, dat is voldoende om het uiteindelijk volledig onder de knie te krijgen. Krijg jij de hoepel al snel recht en smooth? Ongetwijfeld! In deze module masseer jij jezelf in ieder geval helemaal los en vrij!

MODULE 3 – OFF BODY

Een heel interessante module! Je geeft je lichaam even wat rust. We gaan nu vooral de mind en anden uitdagen. Lukt een oefening niet meteen? dan kan je prima vast naar de volgende gaan of een doen die wel lukt. Probeer het later weer als je weer goede zin hebt. We wisselen on- en off-body bewegingen af om zo snel mogelijk in de flow te komen. Elke week komen deze oefeningen terug!

MODULE 4 – BENEN EN HEUPEN

Dit is ook een vast onderdeel van je training elke week. Heupen is nog wel te doen, maar zodra de hoepel over je billen valt is het vaak direct einde oefening. Hoe ga je hier mee om? En wat zijn de juiste tips, zodat jij ook straks sierlijk rondom je benen hoelahoept en de hoepel moeiteloos helemaal naar boven brengt? Hulahoopin’ maakt dit zo leuk mogelijk en heeft alle technieken en informatie voor jou klaar liggen.

MODULE 5 – VERBINDEN EN FLOW

We gaan alles herhalen en verbinden. Transitie technieken vliegen je om de oren en we gaan heerlijk flowen. Hulahoopin’ begeleid je hier in met de juiste oefeningen, sfeer en muziek. Reken maar vast op een heerlijk vrij gevoel. Sporten? Je hebt het niet eens door dat je een sport aan het doen bent 😉

BONUS 1 – ANGLE HOOPING

Verticale hoopdance. Een wondere wereld van hoopdance apart. Ontzettend lastig maar een introductie alvast kan geen kwaad. Je leert alle ins en outs en kan alvast een beginnetje maken. Ook jij draait straks heerlijk vrij rond en bounced verticaal stralend door het leven!

BONUS 2 – POLY PRO BASIC TRICKS

Deze module is een introductie naar de poly pro wereld. Je kunt de oefeningen met je danshoepel doen, een poly pro of een speelgoed hoepel. Je leert isolations, escalators en nog veel meer! Hulahoopin’ is vrijwel zeker dat jij aan het einde van deze programma een poly pro hoepel wilt ;). Laat je dus in deze module vooral inspireren en motiveren.

Wat zit er allemaal nog meer in het online hoopdance programma?

Dit online hoopdance programma is voor jou als je:

  • Een volwassen danshoepel thuis hebt of van plan bent er een aan te schaffen
  • Plezier wilt hebben in bewegen
  • Hoopdance echt wilt leren en de vrijheid wilt gaan ervaren
  • De tijd wilt vergeten tijdens je dans work-out
  • Les en begeleiding van een fulltime professionele hoopdancer wilt
  • Wilt dat hoelahoepen er charmant, elegant en moeiteloos uit gaat zien
  • Creatiever em kleurrijker wilt gaan leven en meer in beweging wilt komen
Hoopdance Beginners

OVER MIJ

Ik ben Pauline. Ik heb Hulahoopin’ Funky Hoopdance opgericht in november 2017. Ik heb inmiddels aan meer dan 300 vrouwen hoopdance geleerd. Ik heb ze zien groeien van beginners tot gevorderden. Als zij mij hun eind resultaat laten zien ben ik altijd ontroerd! Mijn leven is positief getransformeerd dankzij hoopdance. Ik ben show acts gaan maken samen met andere kunstenaars. Ik ben daarbij onverwachts op grote podia komen te staan. Terwijl ik eerst dacht dat administratief medewerker zijn mijn enige talent was. Ik heb creativiteit en vrijheid terug gekregen in mijn leven, dankzij een magische tool: de hoelahoep.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik meedoen aan de online beginners cursus?
Zodra je het programma hebt aangeschaft in de webshop ontvang je een e-mail met alle informatie en toegang tot het instragram account en de online leeromgeving.

Ik heb nog geen hoepel?
Een volwassen danshoepel is noodzakelijk om de cursus met plezier uit te voeren. Een fitnesshoepel of kinderhoepel is niet geschikt. De keuze van een danshoepel is persoonlijk. De Hoepel Fabriek  heeft prachtige volwassen danshoepels in allerlei toffe kleuren. Ik raad voor dit programma een 90-100cm hoepel aan met 20mm buisdikte.

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen?
Je kunt altijd reageren op de bevestigingsmail en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug --> of mail naar [email protected]

Wat kost de cursus?
Het programma kost eenmalig 117,50 euro. Je krijgt voor dat bedrag ongelimiteerd toegang. Niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen nadat je de training hebt gekocht een mailtje en je ontvangt je geld terug.

Voor wie is de online basis cursus geschikt?
De cursus is speciaal gericht op vrouwen die willen starten met Hoopdance.  Als je goed kunt bewegen en geen overdreven blessures hebt kun je gewoon meedoen. Ongeacht leeftijd. Mocht je een blessure hebben, check dan altijd even van te voren met je dokter of hoepelen problemen op kan leveren.