Hoopdance Magie: Lees hoe ook jouw leven Magisch kan veranderen!

Hoopdance Magisch? Hoe dan? Het kan ook zijn dat er inmiddels een hele wereld voor je open is gegaan! Welkom bij de kleurrijke en vrolijke, creatieve community van hoopdance! En ook jij kunt deze positieve transformatie doormaken. Jij kan ook de hoepel moeiteloos van je benen naar je borst en weer terug brengen! Dit is 100% zeker. Het feit dat je hier al bent gekomen om dit te lezen kan misschien wel eens het teken zijn dat hoopdance het echt helemaal voor jou is!

Lees daarom hieronder 15 redenen waarom hoopdance een goed idee is en wat voor een positief effect het teweeg brengt!

1. FUN!: Het is een van de meest leuke en plezierige work-outs die je waarschijnlijk zal doen in je leven.

2. ENERGY BOOST: Na 30 minuten hoopdance (of zelfs korter) krijg je al een positieve energie boost.

3. NIET DUUR: Een hoepel kost gemiddeld 35 euro en doe je ontzettend lang mee.
Online trainingen kun je vaak herhalen en je kan uren trainen. Al zal je al snel meer hoepels willen ;). Maar hey, als jij er blij van wordt, dat is het belangrijkste… geld is tenslotte energie. Met de positieve energie die je er voor terug krijgt, wordt je productiever en zo blijft er genoeg geld over voor kleur, creativiteit en beweging. Het is een belangrijke investering in jezelf!

4. STRAKKE BUIK: We willen allemaal strakke buikspieren en een mooie taille. Dit is voor de meeste niet vanzelfsprekend (voor mij ook niet). Hoopdance gaat er zeker aan bijdragen om dit meer te tonen, bij te houden en mooier te maken! Je krijgt ook een mooiere rechte houding, wat je buik ook weer platter doet lijken šŸ™‚

5. COƖRDINATIE: Je coƶrdinatie verbeterd. Je hand-oog coƶrdinatie heeft alle focus nodig. Binnen no-time vang jij een glas op als deze valt met je nieuwe supersonische reflex, net als Mr Miyaki + je vangt de hoepel al snel blind op als je deze in de lucht gooit.

6. BALANS: Je komt meer in balans doordat je je gewicht veel moet verplaatsen in je voeten, van voor naar achter. Of zelfs op Ć©Ć©n been staan hoort er bij.

7. FLEXIBEL: Je gaat je lichaam bewegen op manieren die je nooit eerder deed. Dit gaat je flexibeler maken. Je kan dit zo ver doortrekken als je zelf wilt! Je wordt ook een stuk losser en je krijgt een open houding. Je raakt ook geĆÆnspireerd om meer te stretchen en eventueel aan yoga te doen. Je energie gaat namelijk anders stromen, waardoor je meer zin krijgt in nieuwe dingen!

8. NIEUWE VRIENDEN: veel steden hebben een hoopdance community waar jams of workshops worden georganiseerd. Je kan zo samen trainen en je ontmoet de meest veelzijdige, ambitieuze en kleurrijkste mensen! Vriendschappen maken met je hoepel gaat echt heel erg makkelijk. Dit ga je al snel ervaren.

9. KINDEREN: Het is een leuke tool om een gezellige extra band met je kinderen of leerlingen op te bouwen. Kinderen vinden hoepels fantastisch en doen graag met je mee!

10. ZELFVERTROUWEN: een van de mooiste onderdelen van hoopdance is het moment wanneer een onderdeel lukt, terwijl je eerst dacht dat je het niet kon. En geloof mij, dit moment komt. Ook voor jou :). Dit geeft je zelfvertrouwen een boost. Hoe langer en vaker je oefent, hoe meer dit zal toenemen! Dit is een vaststaand gegeven.

11. MINDFULL: Mindfullness betekend in het moment leven zonder oordeel. Dit is een van de mooiste voordelen van hoopdance. Het wordt niet voor niks een Flow Art genoemd. Zodra je in de flow state komt met je hoepel, weet je pas echt hoe in het nu leven voelt.

12. ZELF-EXPRESSIE: hoopdance kan echt een creatieve uitlaatklep zijn. Je kan lekker los gaan, zonder bang te zijn dat je veroordeeld wordt of iets verkeerd doet. Er zijn geen regels en er is geen goed of fout.

13. BRAIN BOOST: je hersenen worden geactiveerd. Dit bevorderd positieve gedachten en leerprocessen. Niet alleen tijdens hoopdance maar ook in je dagelijks leven. Daarbij train je ook extra beide hersenhelften, zowel je rechter als je linker. Zeker als je de verkeerde kant op gaat hoepelen. Dit houd je jong van geest!

14. DAG SLECHTE GEWOONTES: hoopdance kan helpen om slechte gewoontes gedag te zeggen. Het kan een positieve vervangende verslaving worden :P. Er zijn mensen gestopt met drugs, roken en alcohol + slecht eten dankzij hoopdance.

15. LIFESTYLE: hoopdance is een gateway naar een actiever leven. Het is een hobby die je soms even links laat liggen en ook zo weer oppakt. De meeste hoopdancers beginnen op verschillende leeftijden weer opnieuw of gaan er voor altijd mee door. Hoopdance houdt je scherp, in beweging en is er altijd voor je, wanneer je maar wilt.

Wil je mijn magische verandering zien? Check dan mijn performance art account op instagram --> Scroll naar de eerste post en daarna naar de laatste. Yes , de enige reden hoe ik dit heb bereikt is dankzij hoopdance! --> @hulahoopin.nl