Hoopdance Magie: Lees hoe ook jouw leven Magisch kan veranderen!

hoopdance magie

Toen ik voor het eerst de hoepel oppakte wist ik nog niet wat voor een enorme impact het op mijn leven zou gaan hebben. Ik wist ook nog niet dat hoopdance bestond. Hoopdance Magie deed langzaam een intreden in mijn leven. Er ging een wereld voor mij open. Het werd mijn fulltime business. De veelzijdigheid van de hoepel leerde mij in volledige vrijheid en in creativiteit te leven. Ik had eindelijk een bewegingsvorm gevonden die ik echt leuk vond. En ik, een verlegen introverte vrouw, die niet lenig is en faalangst heeft, werd een professioneel hoopdancer. Een performer op podia als Thuishaven en The Zoo Project Ibiza! Ik heb inmiddels over de 300 meiden hoopdance geleerd en geloof mij, ze vliegen mij voorbij en ervaren alle voordelen van hoopdance waar ik het over heb en sommige zijn inmiddels ook ready om performers te worden! Mijn missie is daarom om zoveel mogelijk vrouwen Hoopdance magie te laten ervaren. Als ik het kan, kan jij het ook!

MISSIE VAN HULAHOOPIN’ FUNKY HOOPDANCE

Heb jij ook de wens om een vrolijke, kleurrijke vorm van bewegen te ontdekken? Wil jij je ook weer goed voelen in je lijf en plezier hebben als je beweegt? Je vrouwelijke sierlijke kanten benadrukken en je weer sexy voelen? Hoopdance is een magische dans. Het ritme voelen is nodig om de hoepel hoog te houden op alle delen van je lichaam. Never miss a beat wordt je mantra. Je hebt geen tijd om na te denken, want dan zal de hoepel vallen. Zo train je jezelf om echt te genieten van beweging, Even denk je niet meer aan je tekortkomingen en to-do lijstjes. De missie van Hulahoopin’ is om kleur, creativiteit en beweging in de wereld te brengen. Hulahoopin’ wil daarom aan zoveel mogelijk vrouwen hoopdance introduceren. Je bouwt zelfvertrouwen op en door de beloningen van de hoepel. Je leert ook echt om niet op te geven. Dit ga je als vanzelf ook in je dagelijks leven toepassen.

MEDITATIE IN BEWEGING

Hoopdance is een prachtige en krachtige tool om je gedachten te kalmeren. Vind jij mediteren ook zo lastig? Bij elke hoopdance sessie mediteer je ook gelijk! Je geeft je lichaam nieuwe energie en je wordt stil van binnen. Wat wil je nog meer? Je wordt er ontzettend creatief van want er zijn zoveel opties. Of je nou te gekke trucs leert met alleen je handen, of dat je puur on-body blijft hoepelen. Ga je er licht aan toevoegen of trek je mooie kleding er bij aan? Je kunt ook alleen maar dansen in je jogging pak en jezelf uitdagen de hoepel daarbij steeds langer draaiende te houden. Hulahoopin’ wil je inspireren om ook de hoepel op te pakken en je eigen unieke zelf daar verder mee te gaan ontwikkelen! 

CREATIEVE VERANDERING

Hoelahoepen is zo ontzettend creatief. De Hoopdance magie komt tot stand door de meditatie in beweging, de beloning en het bewegen van je lichaam. Als jij je leven wilt verbeteren dan is meditatie een van de krachtigste dingen die je kunt doen. Je kunt mediteren terwijl je zittend op een kussen zit. Maar wat als je daar hoopdance aan toevoegt? Dat is pure magie! Er komt een creatieve energie vrij van binnen. Vanuit deze energie kun je je eigen avonturen gaan kiezen. Hoelahoepen, tekenen, dansen, gedichten schrijven, kostuums maken of kopen, bodypainten, video’s maken, ademen en simpelweg gewoon zijn.  De hoelahoep is een navigatiesysteem en mechanisme die je kunt gebruiken om het leven te gaan omarmen en plezier te hebben in beweging. Hoopdance magie leert je om weer creatief te zijn en veranderingen in jezelf en om je heen te gaan realiseren.

Wil jij ook starten met hoopdance? Vraag het gratis Hoopdance Starterskit aan voor een duidelijk en helder stappenplan. Je krijgt ook een gratis tutorial met een belangrijke basistechniek die jou zeker verder gaat helpen.

Check verder mijn avonturen op instagram en volg mijn avonturen. Ik post hier mijn eigen flow en transformatie. Mijn eigen hoopdance magie. Ik zeg, dankzij de hoepel, alleen nog maar ja tegen kleur, creativiteit en beweging. Dit brengt mij op de meest fantastische plekken. Ook komen er samenwerkingen tot stand met de meest bijzondere mensen! Allemaal dankzij de hoelahoep!